Stránky

14. února 2016

Náš Valentýn

Mám ráda všechny výročí spojené s láskou, výročí svatby, seznámení..., takže i Valentýn ráda využiju jako záminku pro speciální čas nás dvou. Letos jsme požádali babičku, aby pohlídala Milánka, a vyrazili jsme do kina a na večeři. Jen my dva!

Kino bylo skvělé! Vybrali jsme film Mládí v našem oblíbeném kině Atlas a oba jsme byli nadšení. Krásný záběry, výborní herci i hudba. Při probírání filmu u večeře jsme se shodli, že to byl film o lásce. Takže ideální pro dnešní den. Po kině jsme měli zarezervovaný stůl v Nejen bistru na Karlínském náměstí. Jídlo i víno vynikající, hezký interiér a příjemná obsluha. Prostě povedený večer!

A na závěr ještě pár fotek z pečení dárku pro tátu. Milan statečně válel těsto a ani moc neujídal. Rozhodně míň než při mazání srdíček marmeládou ;)




2 komentáře:

  1. Jè to je fajn večer, Atlas taky můžu, v dobrém závidím a taky se těším, že jednou to naše půlroční pídě někomu udáme a dáme rande. Srdíčka jsou dobrý nápad, proč dělat linecký jen na Vánoce;) A Valentýn beru taky jako příjemnou příležitost k chvíli ve dvou, důvod k oslavě se vždycky hodí. Viky

    OdpovědětVymazat
  2. Neboj, pristi rok si to urcite vynahradite! :) Linecky je manzelovo oblibeny a ja letos o Vanocich nestihala, takze to byl i takovej muj rest... :)

    OdpovědětVymazat