Stránky

16. prosince 2020

Voskovky Goober


Konečně se dostávám k tomu sepsat recenzi na voskovky Goober, které jsme dostali ze Simply Kids. Mrzí mě, že jsem to neudělala dřív, protože je považuju za skvělý tip na vánoční dárek. Ale třeba to ještě stihnete :) 

Balení

Jedním slovem boží. Sada se skládá ze 4 krabiček (ideální k rozdělení na dárečky pro partičku kamarádů). Na každé je jiný obrázek, dopravní prostředky nebo roční období. Krabičky jsou opravdu dotažené k dokonalosti a určitě budou jednou dobře sloužit i jako schovka na různé poklady. 

Složení

Voskovky jsou vyrobeny z včelího vosku a barveny netoxickými pigmenty. Vůbec nešpiní ruce a ani se nelámou. Vyzkoušeno na ročním dítěti. Včetně hodu dalekého :)

Kresba

Přestože jsou barveny přírodními pigmenty, mají překvapivě syté odstíny. Dokonce i stopu dělají krásnou, nemusí se na ně vůbec tlačit. Špetkový úchop na nich asi nenatrénujete, ale na druhou stranu jejich forma lego kostiček zaručeně přivede ke kreslení i zaryté odpůrce vybarvování. 

Zábava

Originální tvar voskovek coby lego kostiček je opravdu funkční. Dají se z nich stavět domečky, ohrádky, písmena, cokoli vás napadne. Naše děti krom toho bavilo i kostičky ukládat zpátky do krabičky. Na každé krabičce jsou totiž z boku nakresleny barvy, které tam patří. A správně je naskládat zpět je takové malé puzzle.

Pro nejmenší

A aby to menším sourozencům nebylo líto, Goober má v nabídce i speciální voskovky pro nejmenší umělce. Mají zaoblený tvar arašídů, takže se velmi dobře drží. Zároveň jsou poměrně velké a nehrozí tak, že by je malý Picasso samou láskou snědl. Kousání přežijí bez ztráty kytičky, otestováno. Stejně tak hod daleký, i z výšky.


Shrnuto podtrženo. Tyhle voskovky jsou designovou lahůdkou, která potěší děti a okouzlí i rodiče. Eshop Simply Kids je jediný, který u nás značku Goober prodává, a tak si můžete být jisti, že je to opravdu originální dárek. A pokud se vám zdá pořizovací cena vysoká, snadno balíček rozdělíte na 4 menší dárečky. 

https://www.simplykids.cz/znacka/goober/

My jsme voskovkami nakreslili obrázky pro pacienty z Thomayerovy nemocnice a tak věřím, že tu radost, jakou z nich máme, přeneseme zase dál.

Krásné svátky!














2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Voskovky od Goobera jsou super a hlavně na nich oceňuji to, že jdou dobře dolů z různých věcí. Naposledy jsme takhle čistili s manželkou ovčí kůže a to jsem byl fakt hodně překvapený z toho, že to jde tak pěkně dolů. Je prostě vidět, že myslí především na to, že si s nimi hrají děti, kteří čmárají tam, kde je napadne. :)

    OdpovědětVymazat